Рідкі шпалери


Рідкі шпалери


Рідкі шпалери — це досить новий матеріал. Він з'явився на будівельному ринку тільки за останні 5-10 років. Рідкі шпалери являють собою рельєфне покриття з матовою поверхнею без швів з натурального целюлозного волокна та волокна сполучного.

Виробляються рідкі шпалери на стіни виключно з натуральних компонентів. Це підтверджено багатьма сертифікатів і абсолютно повністю відповідає образу життя сучасної людини. Досить широке застосування таких шпалер пояснюється ретельно і чітко продуманої рецептурою, воно передбачає їх використання для останньої обробки Ваших стін і стель в будь-якому приміщенні без будь-яких обмежень. Прекрасний зовнішній вигляд також забезпечується завдяки широкій номенклатурі рідких шпалер, різних декоративних добавок, фактурної обробки і способів нанесення.
Ще однією з переваг є те, що такий матеріал має вирівнює здатність, а це при якості стін нашої країни дуже важливо. Незвичайна мікропориста структура дарує звукоізоляційні і теплоізоляційні властивості рідких шпалер. Також, даний вид оздоблювального матеріалу досить легкий у використанні, а це в свою чергу забезпечує гарну якість одержуваної поверхні при виконанні робіт як професіоналом, так і не майстром. Ви отримуєте високу практичність у використанні рідких шпалер завдяки відсутності швів і будівельних відходів.
У будівлях, де з-за великої вологості повітря з'являються особливі незручності, важливе значення набувають у виборі оздоблювального матеріалу величезна паропроникна і влагопоглащающая здатності рідких шпалер. Наприклад, у ванній, при повній або частковій обробці рідкими шпалерами, значно зникає духота, запотівання дзеркал, інших предметів.

 

^ Вгору