Будуємо свій дім


Будуємо свій дім


Хто зараз не мріє про власний заміському будиночку. Але не кожен може собі його дозволити. Адже купити вже готовий побудований заміський будинок відносно може не так вже й багато людей. Тому інші, хто має таке сильне бажання придбання заміського будинку змушені шукати інші варіанти і лазівки. Ми зараз зовсім не говоримо про взяття кредиту на покупку будинку, зовсім ні.

Відмінним виходом, хоч і більш трудомістким, є будівництво будинку своїми руками. Потрібно придбати лише ділянку, на якій потрібно зводити будинок (що вже влетить в копійку). Але якщо ви будете самі будувати будинок, або замовте той же готовий збір зі зрубів, то ви таким чином заощадите кругленьку суму грошей. Але будівництво будинку справа не проста, але цілком реалізовується, так що не впадайте у відчай. Це під силу багатьом, лише б впевненості і віри вистачило.

Наприклад, ви можете навіть не мучитися робити бетонування (що дуже важко!). Адже відмінною і набагато простий альтернативою йому є свайно-гвинтовий фундамент. Звичайно, зробити розрахунок гвинтові палі теж не дуже просто, але тут ви можете звернутися за допомогою до професіоналів, які розкажуть, як це все робиться. Таким чином, ви вже на цьому істотно заощадите час і гроші і свої сили. І так крок за кроком, ви будете будувати свою бажану дачу. І якщо ви поставитеся до всього з усією серйозністю, то цілком ймовірно, що через рік. Максимум два у вас вже буде побудований свій будинок, який ви до того ж зробили своїми руками і яким може пишатися.

^ Вгору